Immár 74 éves a Csengetett, Mylord? lakáját alakító Jeffrey Holland: te felismernéd őt a friss képeken?

A Csengetett, Mylord? az az angol sorozat, amit teljesen mindegy hányadszorra vetítenek újra valamelyik csatornán Magyarországon, az biztos, hogy szinte mindenki örömmel nézi.

Nemcsak a történet és a kitalált szereplők vannak kiválóan eltalálva, a színészek is elképesztő alakításokat nyújtanak. Ám ami miatt a Meldrum család és személyzetük mindennapjait bemutató vígjátéksorozat nálunk talán még nagyobb siker lett, mint Angliában, az nem más, mint a magyar szinkron.

Olyan kiválóan sikerült Tomasevics Zorka szinkronrendezőnek eltalálni a szereplőkhöz illesztett magyar hangokat és olyan szuperül sikerült Takács Ágnes szinkrondramaturgnak átültetni magyarba az angol poénokat, hogy a filmrészletekben elhangzott magyar mondatok némelyike szinte már-már szállóigévé vált.

A sorozat lakáját, James Twelvetreest Jeffrey Holland játszotta, aki idén már 74. életévét is betöltötte. Ugyan haja őszesebb lett és arcán is nyomot hagyott az idő, azért rögtön fel lehet ismerni.

A valóságban egyébként Holland koránt sem olyan karót nyelt és sznob, mint James, sőt, kifejezetten vicces és kedves ember. A sorozat magyar rajongóinak meghívására járt már hazánkban is, és igencsak meghatódott az őt fogadó hatalmas szeretettől:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!