Jákob Zoli levideózta fényűző szobáját a Titanicnál ötször nagyobb luxushajón: látni kell!

Jákob Zoltán nem született bele a gazdagságba, saját munkájának köszönhetően jutott el oda, ahol most tart.

Kistarcsán nőtt fel, majd középiskolai tanulmányait a bajai III. Béla Gimnáziumban végezte el, ahonnan matematika versenyek győzteseként, a Budapesti Műszaki Egyetemre vezetett az útja. Kivételes tanulmányi eredményei miatt Köztársasági Ösztöndíjban részesült.

Mérnöki munkáját Németországban kezdte építésvezetőként, később megalapította saját vállalkozását, majd pályafutását építésügyi szakértőként folytatta.

2013-tól építőipari beruházóként ingatlanfejlesztőként van jelen a magyar ingatlanpiac világában.

Elvégezte az OKJ-s Kéz- és Lábápoló-, Műkörömépítő alapképzést. Kreativitását és az építészetből merített szépérzékét 2003-tól a szépségiparban kezdte kamatoztatni.

Irányításával amerikai nyersanyagokból és szakértő európai oktatók tesztjei alapján kezdték meg Crystal Nails márkanévvel a műköröm-alapanyagok gyártását és forgalmazását.

10 évvel később Magyarország ismert körmös márkája világmárkává nőtte ki magát. Először Olaszországban, majd 4 kontinens további 30 országban épült ki viszonteladói partnerhálózat.

A márkának is köszönhetően 2014-től bekerült a 100 leggazdagabb magyar közé, 2022-ben 43,2 milliárd forintos vagyonával Magyarország 35. leggazdagabb embere volt.

Zoli lányaival heteken át egy luxushajóúton tartózkodott, a hajó ötször nagyobb, mint a Titanic.

Megmutatta, milyen fényűző a kabinjuk, érdemes megnézni a videót:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli ???? (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagram oldala)