Járai Máté megmutatta Kírával közös, káprázatos nyaralójukat: igazi álomház lett a felújítás után

Járai Máté és felesége, Kíra azota örvendenek hihetetlen nagy népszerűségnek, amióta szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában.

Ott a színész és felesége rendkívül szimpatikusan és ügyesen játszott, és a nézők egyből a szívükbe zárták őket. Járai Máté ráadásul az RTL Klub túlélőshow-jában, a Survivorban is remekül teljesít, úgy látszik, hogy ezeket az ügyességi és taktikai vetélkedőket neki találták ki.

Máté a minap bejelentkezett az RTL Klub reggeli műsorába, és megmutatta nemrég felújított nyaralójukat, amiből feleségével igazi kis álomlakot varázsoltak.

“Egy nagy büszkeség! Egy felújítás általában picit túl szokott nyúlni azon, mint amit az ember tervez: ha bárki azt mondja, egy hónap alatt kész lesz, az inkább három, de kettő biztos. Szerettük volna, ha május végére elkészül, de június vége felé lett kész. Ráadásul a pandémia alatt történt a felújítás, így például a csempe, amit kinéztünk, Olaszországból érkezett volna, de akkor nem lehetett ilyeneket áthozni a határon. Szóval kompromisszumokat kellett kötnünk, de azt hiszem, ízlésben nagyon összecsengett, amit szerettünk volna, és végül egy álomnyaraló lett” – nyilatkozta Máté.

Érdemes végignézni a riportot, hiszen a kisfilm vége felé kerül bemutatásra ez a valóban csodás nyaraló, ami igazi kis ékszerdoboz lett:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!