A jegyespár megtudta, hogy ugyanaznap, ugyanabban a kórházban születtek: van itt egy még furcsább véletlen is

Amikor Jamie Frantz és Anthony Burkett meglátták egymás profilját egy társkereső alkalmazáson, valahogyan mindketten azonnal érezték, hogy szerelem fog kavarogni a levegőben. Elkezdtek egymással beszélgetni és e-mail címet is cseréltek.

Jamie észrevette, hogy Anthony e-mail címében (Burkette11493) van egy számsor, ami egy az egyben az ő születési dátuma volt.

Sokan használnak fel az e-mail címükben születéssel kapcsolatos számokat és Jamie úgy gondolta, hogy ez lehet Anthony születésének dátuma is. Amikor beszéltek róla, kiderült, hogy igen, egyazon napon születtek!

Mekkora erre az esély? Nagyon kicsi. Két ember egy társkereső oldalon kiszemeli egymást, megtetszenek egymásnak és kiderül, hogy ugyanazon a napon, 1993. január 14-én jöttek a világra. Szinte hihetetlen, mégis igaz.

A ténynek köszönhetően, hogy csak nagyjából 5 km-re éltek egymástól, Jamie kíváncsi volt arra, hogy Anthony melyik kórházban született.

Kiderült, hogy nem csak a születésük napja, de a születésük helye is abszolút megegyezik, hiszen mindketten a Louisiana-i East Jefferson Kórházban látták meg először a napvilágot.

Miután hosszú ideig online tartották a kapcsolatot, a páros úgy döntött, hogy végre a való életben is találkoznak. Amikor először meglátták egymást, a fiatalok azonnal érezték, hogy erős vonzalom van közöttük, ami nem csupán fizikai volt.

Úgy érezték, mintha már régóta ismerték volna egymást. Tudták, hogy a megismerkedésük nem csupán az esélyek furcsa játéka, hanem a csillagokban lett megírva. Szilárdan hiszik, hogy egy magasabb hatalom hozta össze őket.

Röviddel azután, hogy élőben elkezdtek találkozgatni egymással, még pár furcsa közös dologra jöttek rá, ami már szinte ijesztő.

Ugyan Anthony pár órával korábban bújt ki, mint Jamie, mind a ketten 3,8 kg-mal születtek és a csattanó, hogy mind a ketten bal kezesek lettek!

Van olyan dolog, amiben ez a páros nem egyezik? Reméljük, hogy nagyon boldogok lesznek együtt. Sok sikert kívánunk nekik a közös jövőhöz!

Te ismersz hasonló sztorit? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)