Judy megmutatta, milyen káprázatosan néz ki fürdőruhában! Őrület, milyen alakja van 49 évesen!

Már több mint 20 éve annak, hogy egy decemberi napon a Groovehouse énekesnője, Judy szörnyű autóbalesetet szenvedett.

Az sem volt biztos, hogy életben marad, a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett, az arcán is több műtétet kellett végezni.

Az énekesnő Zsóri Martin YouTube podcastjában vallott a baleset utáni, embert próbáló időszakról. Így mesélt róla: “Nehéz időszak volt, de nem csak párkapcsolati téren. Ott kiderült, kik a barátok…

Lemorzsolódtak a barátok, akiknek egy gondot, nyűgöt jelentett az, hogy te felépülsz, nem mész el sehova vele, nem tudsz bulizni vele, moziba sem…

Sok mindenből kimaradtam, ezek az emberek eltűntek. Egy kezemen megszámolom, hány barátom maradt azokból az időkből, talán két-három ember” – árulta el. Elmesélte, hogy nemcsak a teste, de a lelke is összetört abba, hogy egyedül a szülei maradtak mellette:

“37 kilóra lefogytam, de vaságyastól voltam annyi! Nem tudtam hízni. minden este szalonnát ettem. Este pizzát rendeltünk, nagyon durva időszak volt, rengeteg de mindent megtanultunk magunkról” – mondta.

“Amikor azt érzed, hogy vége az életedben, akkor van egy kötél, ami felránt. A legnagyobb építő erő az volt, aki nem hitt bennem mert elhatároztam, hogy akkor is megmutatom – emlékezett vissza Judy.

Mostanra azonban káprázatos formába került, ráadásul nem akármilyen évfordulót ünnepel az énekesnő! Ezt írja a közösségi oldalán: Mint tudjátok az idén 25 éves a Groovehouse, ami megmozgatta rendesen a zenekar idei évét is!

Mindenképpen szerettünk volna kipihenni magunkat, mielőtt belefogunk az előttünk álló lemez készítésbe, és egy új dal klip leforgatásába.” Nos a feltöltődés remekül sikerült, Judy pedig bátran megmutathatta magát fürdőruhában:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JUDY???????????????? (@kisjudy) által megosztott bejegyzés

Itt pedig a fent idézett beszélgetést is meghallgathatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Képek és kiemelt kép: Judy Instagram oldala)