Ki az az egy a négy hölgy közül, akivel a leginkább szeretnél szóba elegyedni? Választásod érdekes belső titokról árulkodik:

Az itt látható kép kapcsán most annyit kell tenned, hogy jól szemügyre veszed a négy hölgyet, kiválasztod azt, akivel a leginkább szeretnél beszélgetni, aztán elolvasod a hozzá tartozó jellemzést:

Első nő

Ha az első nőt választottad, akkor magabiztos személyiség vagy, aki nem riad vissza az ismeretlentől, bátran vágja a fejszéjét új dolgokba.

Ráadásul nem is adod fel egykönnyen, türelmes vagy és addig nem nyugszol, míg el nem éred a céljaidat.

Második nő

Ha a második hölgyre esett a választásod, akkor remek társaság vagy, aki bátran teremt kapcsolatot új emberekkel, nem jön zavarba akkor sem, ha egy új vagy váratlan helyzettel találkozik.

Őszinte vagy és azt is várod el másoktól, nem szereted a megjátszást,a kétszínűséget.

Harmadik nő

Ha a harmadik lány mellett döntöttél, akkor a felszínen könnyen kapcsolatot teremtő ember vagy, ám az igazi belsődet és értékeidet csak kevesen ismerhetik meg.

Nehezen nyílsz meg, megválogatod, kikkel barátkozol, ám aki a barátjának tudhat az egy nagyon mély érzésű embert tisztelhet benned, akire bármikor számíthat.

Negyedik nő

Ha a negyedik hölgy volt számodra a legszimpatikusabb, akkor kiemelkedően béketűrő személyiség vagy, aki ritkán gerjed haragra és legtöbbször jó megoldást talál az elé kerülő nehézségekre.

Mások is szeretik nyugodt és bölcs természetedet, éppen ezért sokan kérnek tőled tanácsot.

Oszd meg másokkal is!