Kiderült, ki Palik László 30 évvel fiatalabb, új szerelme: már hónapok óta egy párt alkotnak

Akik figyelemmel kísérik a magyar hírességekkel kapcsolatos fejleményeket, alighanem napok óta azon töprengtek, hogy ki az az egykori Exatlonos hölgy, akinek új párja nem más, mint Palik László.

Ma reggel a Blikk megírta, hogy Cservenák Alexandráról van szó, ő Palik új választottja. Alexandra egyébként kereken 30 évvel fiatalabb Lacinál, tavaly kihívóként szerepelt az Exatlonban, idén pedig már mint a stáb tagja utazott Dominikára.

(Kép: TV2, Exatlon)

Palik László házassága akkor már romokban hevert, nyitott volt egy új kapcsolatra, a személyi edzőként dolgozó fiatal lánnyal pedig nagyon egymásra hangolódtak.

„Nem egyszerű mostanában megoldani számukra, hogy találkozzanak, Alexandra ugyanis az elmúlt napokban Gyula mellett táboroztatott gyerekeket, egyébként meg Szegeden él, oda köti az edzői munkája, és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni” – számolt be a Blikknek egy közeli ismerős.

Cservenák Alexandra és Palik László egyelőre tehát távkapcsolatban élnek, és az is kiderült, hogy Cservenák Alexandra személyisége volt az, ami igazán elbűvölte Palik Lászlót.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!