Kitudódott, min bukott le Lagzi Lajcsi: az ellenőröknek ez lett rendkívül gyanús

Mi is beszámoltunk arról, hogy Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos első fokon letöltendő börtönbüntetést kapott: azt, hogyan is szól az ítélet, és hány évet kapott Lajcsi, IDE KATTINTVA tudhatod meg.

Az üggyel kapcsolatban most olyan részletek is nyilvánosságot láttak, melyekből kiderül, hogyan fogtak gyanút az ellenőrök, hogy Lajcsi sokkal több áramot, vizet és gázt használ, mint amennyit az órák mutatnak.

Galambos Lajos mocsai birtokán és tatai ingatlanjában kötötték be úgy a közműveket még a ’90-es években, hogy az órák ne mérjék a valós fogyasztást.

Az ellenőrök azonban egyik alkalommal kinyitották a vízcsapot, és azt tapasztalták, hogy a mérőóra nem pörög, miközben a víz folyik. Ez még önmagában nem vezetett volna a lebukáshoz, hiszen ha valóban kútból jött volna a víz -ahogy azt Lajcsi állította -, nem kellett volna pörögnie az órának, az ellenőröknek azonban feltűnt, hogy az állítólagos kútvíz ugyanolyan klóros, mint amilyen a vezetékes ivóvíz – ez pedig lehetetlen lenne, ha valóban a kútból jönne a víz – olvasható a 168.hu cikkében.

Az ingatlanokban ezen kívül gázszagot is tapasztaltak, ez sem épp arra utalt, hogy az órák a valós értékeket mutatják. Ezek összessége vezetett tehát a lebukáshoz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!