Köllő Babett icipici bikiniben mutatta meg kifogástalan alakját: árulkodó fotón pózol

Köllő Babett sikeres színésznő, vonzó feleség, keresett zsűritag. Sokan irigylik, ám ők csak a felszínt látják.

Babett Kadarkai Endre műsorában tálalt ki a Feleségek Luxuskivitelben című műsorról és pasiügyeiről:

“Az emberek azt akarják látni, amit ők akarnak. Elindult ez a reality a feleségekkel, akkor nagyon sokáig azt a képet akarták. Most egy vicces nőnek tartanak, ami rendjén is van. Hogy te mi melót teszel bele, azt ritkán akarják látni, sokkal könnyebb életet gondolnak nekünk, mint amilyen ténylegesen.

Nem akarnak egy olyan nőt látni – ami valószínűleg unalmas is –, aki otthon van, főz, szeretek festményeket gyűjteni, első kiadásos Adykat. Vannak szenvedélyeim.

Elmondom egyszer, kétszer, de erre tényleg senki nem kíváncsi. Az a szörnyű, hogy hány táskát vettem a múlt héten, arra meg igen. Ez nem az én szegénységi bizonyítványom” – kezdte a Sztárban Sztár Leszek mestere, majd rátért a pasikra:

“Egy időben azt mondogattam, ha el akarsz űzni egy pasit, akkor nem azt kell mondani, hogy elmúlt, hanem hogy szeretnék gyereket szülni neked, te vagy életem párja, és másnap már ott sincs….

Mindig elrontottam az első csókjaimat… ha zavarban vagyok, beszélek. Valami miatt a romantikus szituációk feszélyeznek, nem tudok velük mit kezdeni.

Babett ennek ellenére ma már boldog párkapcsolatban él férjével. Testi-lelki egyensúlya alkatán is látszik, hiszen remek formában van.

Így élvezi a tengert és a jó időt: “Nagyon szeretem nézni a tengert,hallgatni a morajlását. Órákig képes vagyok csendben figyelni…Számomra ez a legteljesebb nyugalom” – írta a kép mellé:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés

Itt pedig megnézheted azt az érdekes beszélgetést, amit Kadarkai Endre készített Babettel:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Köllő Babett Instagram oldala)