Lábad formája egy csomó érdekességet elmond rólad:

Testünk szinte minden aspektusa elárul rólunk bizonyos dolgokat a személyiségünkről, viselkedésünkről, arról, hogy milyen hatással vagyunk az emberekre, illetve, hogy hogyan viszonyulunk a kapcsolatainkhoz.

A fenti képen 4 lábforma látható. Neked mindössze annyi a dolgot, hogy kiválaszd közülük azt, amelyik a leginkább hasonlít a tiédre. A lábad alakja ugyanis elárulhatja azt, hogy mi tesz téged vonzóvá a férfiak szemében, illetve azt, hogy milyen vagy egy párkapcsolatban.

#A típus

A lábak egymáshoz közel vannak és csak egy kis rés van a két comb és a lábszárak között, ami a boka fölött kissé kiszélesedik.

Jellemzően a kedvességeddel és az igazi nőiességeddel vonzod magadhoz a férfiakat. Hajlamos vagy kissé félénk lenni férfi társaságban. Hajlamos vagy a férfira bízni az irányítást és te inkább csak a csendesebb követő vagy. Ez hosszú távon azért lehet problémás, mert a férfi ráunhat, hogy nem társa, hanem alárendeltje vagy.

#B típus

A lábak között itt elég nagy a rés és gyakorlatilag csak a bokánál érnek össze.

Te jellemzően játékos típus vagy, aki nyitott minden új tapasztalatra és kalandra. A férfiak számára vonzó a bátorságod és a nyitottságod. Természetednél fogva hajlamos vagy akár kezdeményezni is, ami a pasikat időnként megfélemlíti. Nem csak társ, de jó barát is tudsz lenni egy kapcsolatban.

#C típus

A lábak jellemzően csak a comboknál érnek össze, onnantól rés fedezhető fel közöttük.

Az ilyen típusú nők első ránézésre kedvesek és romantikus típusok, de ha időt hagynak nekik és felszabadulnak valakinek a társaságában, akkor megmutatják igazi szenvedélyes oldalukat is. A férfiak nagyon vonzónak találják ezt az érdekes és előnyös kombinációt.

#D típus

Az ilyen lábak összeérnek a comb felső részénél, a térdeknél, a lábszárak középső részén és a bokáknál. Ez a legelterjedtebb lábforma.

Az ilyen típusú nők természetes viselkedésűek, nem akarják megjátszani magukat. Nem különösebben kedvelik a váratlan és hirtelen történéseket, jobban szeretik a megszokott biztonságot. Bár néha a párjuk kedvéért részt vesznek egy-egy kalandban, nem ők lesznek a kezdeményező felek. A férfiak vonzódnak hozzájuk a megbízhatóságuk miatt, ugyanakkor ezt a lábformát tartják a legszebbnek.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)