Lábtartásod szavak nélkül is egy sor dolgot leplez le természetedről: talán még te sem vagy tisztában mindegyikkel

Noha csak két lábunk van, ember legyen a talpán, aki összegezni tudja, hányféle lábtartás létezik. A legváltozatosabban tudjuk lábunkat rakosgatni, attól függően, hogy állunk vagy ülünk, használjuk vagy pihentetjük alsó végtagjainkat.

Az alábbi kép segítségével kiválaszthatod, rád melyik tartás a legjellemzőbb és már el is olvashatod mindazt, mait elmond rólad:

A lábtartás

Kiegyensúlyozott, toleráns ember vagy, aki szereti a praktikus dolgokat. Környezeted tudja, hogy te hűséges és őszintén barátságos ember vagy. De csak azokkal, akiket megismertél és megszerettél, idegenekkel tartózkodóan viselkedsz.

B lábtartás
Élvezed a reflektorfényt. Temperamentumos vagy, olyan, aki tudja, mit akar, és ennek elérése érdekében meg is tesz mindent. Az ehhez szükséges intelligencia és erős jellem megvan benned, ugyanakkor kellőképpen rugalmas és józan is vagy. Az engedelmesség viszont nem jellemző rád, de ezzel te is tisztában vagy, ugye?

C lábtartás
Kemény a természeted, s ezzel könnyen megbántasz másokat, főleg akkor, ha ez a keménység fafejűséggel, rugalmatlansággal párosul. Pedig jó a közeledben lenni, mert brilliáns ötleteid vannak, s szándékodban is áll ezeket megvalósítani.

D lábtartás
Ambíciókból nincs hiány nálad, de a türelem nem a fő erősséged. Sürgetnél mindent, csak gyorsan-gyorsan, szaporán történjenek a dolgok, s ingerlékeny leszel, ha valami nem olyan ütemben történik, ahogy te szeretnéd.
Az adukártyák – kommunikációs készség, energia és dinamizmus – a kezedben vannak, de jó lenne, ha néha tudnál lassítani.

E lábtartás
Ez a lábtartás különösen gyakori a nők körében. Azt jelzi, hogy viselője még határozatlan, nem elég magabiztos. Viszont roppant tapintatos és vonzó.

F lábtartás
Nem számít, mi történik, te roppant magabiztos vagy, s ez a tulajdonság sosem hagy el. A jég hátán is megélsz, hisz bárhol és bármikor tudsz élni a képességeiddel, lehetőségeiddel.

G lábtartás
Őszinte, becsületes ember vagy, egyenességeddel azonban nem irritálsz másokat. Számodra fontosak azok a tulajdonságok, mint a pontosság, fegyelmezettség, pedantériád már szinte a mánia határát súrolja. Kívülről nézve kissé hidegnek látszol, de ez félrevezető. Hisz arany szíved van!

H lábtartás
Rád jellemző egyfajta várakozó, gyakran védekező, zárkózott viselkedés. Túl érzékeny vagy, nem bírod elviselni a legkisebb szemrehányásokat sem. Környezeted gyakran fél a reakcióidtól, ezért elkerül, s a kapcsolatok hiánya benned elszigeteltség érzéseket ébreszt, nem is véletlenül.

I lábtartás
Te nagyon határozatlan, túlságosan szigorú ember vagy. Tudod ezt, és idegesít is, de nem tudsz tenni semmit ellene. Gyakran elkerülnek az emberek, ezért magányosnak érzed magad.

J lábtartás
Nagyon parancsoló természetű vagy. Szereted mindig és mindenütt uralni a többi embert, épp ezért veled kommunikálni nem könnyű. Azonban, mikor hirtelen változások következnek be az életedben, s ez főképp a magánéletedre igaz, azonnal meglátszik, hogy nem is vagy te olyan magabiztos, mint amilyennek mutatod magad.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Forrás