Liptai Claudia annyit fogyott, hogy most már a tükör is a barátja lett: ez a szűk ruhás, teljes alakos kép sokat elárul

Liptai Claudia nem tagadja, hogy sokáig és sokat küzdött a súlyával, ám legújabb képét elnézve megállapítható, hogy bombaformában van: ráadásul nemcsak a kilóktól szabadult meg, az arca is kisimult, pedig jelenleg még csak kúrájának a felénél jár.

Ez a zöld ruha igazán jó választás volt annak bizonyítására mennyit fogyott, hiszen láttatni engedi Claudia igazán vékonnyá vált derekát! A műsorvezető – színésznő többek között ezt írta a kép mellé:

“Szerencsés ember vagyok. Sok igaz barátom van. Ellenségről nem tudok. Talán csak egyről. És ez a tükör. Vagyis a kép amit benne látok magamról. Az első és legfontosabb lépés a békekötés magammal.”

Gratulálunk Claudiának a fantasztikus eredményhez, és természetesen nagyon sok sikert kívánunk a folytatáshoz is!

View this post on Instagram

Szerencsés ember vagyok. Sok igaz barátom van. Ellenségről nem tudok. Talán csak egyről. És ez a tükör. Vagyis a kép amit benne látok magamról. Az első és legfontosabb lépés a békekötés magammal. De persze elfogadok külső segítséget is. A Nottevit igazán jó barát volt az elmúlt hetekben mert nem csak az alvásom minősége javult de segített jobb formába hozni és így a tükörképem már nem az ellenségem. És még csak a kúrám felénél járok! #hirdetés #nottevit #skinnysleep #skinny #diéta #fogyás #pihentetőalvás #egészségeséletmód #testsúlykontroll #stresszmenteséjszakák #nightnutrition

A post shared by Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!