Lopással vádolták meg Rúzsa Magdit, a reakciója minden pénzt megér

Mi is beszámoltunk róla, hogy Rúzsa Magdi a napokban tette közzé legújabb klipjét.

Igen ám, de Horányi Juli énekesnő szerint Magdi videója egy az egyben az ő klipjének a koppintása.

Ha szeretnéd látni Rúzsa Magdi Elmegyek című videóklipjét, ami Juli szerint lopott ötlet, ide kattintva megnézheted.

Magdi már reagált is Juli vádjaira, megnyilvánulását pedig tanítani kéne, olyan elegáns és intelligens. Ezt írja az énekesnő Instagram Storyjában:

„Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben 3 dolog azonos.

A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház.

Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a YouTube előtt töltöm az időm.

Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot:

»megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel«. Éppen ezért: kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban, hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele. Köszönettel, Magdi” – olvasható az énekesnő válasza.

Magdi klipjét tehát a fenti linken láthatod, Juli videóját pedig itt. Szerinted kinek van igaza? Tényleg akkora a hasonlóság, vagy nevetségesek a vádak?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagram oldala)