Marsi Anikó először szerepel címlapon párjával, Gáborral: elárulták, mik a terveik

Idén áprilisban Marsi Anikóra újra rátalált a szerelem, ráadásul nem is akármilyen módon.

Anikó most a Hot Magazinnak mesélt arról, hogyan is találtak egymásra Gáborral, akivel korábbról már ismerték egymást:

A férfi áprilisban írt neki egy üzenetet, azt kérdezte tőle, hogy futnak-e együtt. Anikó végül beleegyezett, és rögtön az első közös futásuk alkalmával a Normafán elkezdett esni a hó.

Áprilisban ez azért elég szokatlan, és épp ezért nagyon különleges és egyedi volt az egész helyzet.

“Nagyon romantikus volt, nem tagadom, jólesett az udvarlása. De akkor még nem akartam semmilyen kapcsolatba belemenni. Többször a fiaim is velem voltak.

Egy vasárnap délelőtt, amikor hazaértünk, a kisebbik fiam, Vince feltette a kérdést: „Anya, miért kergetsz el minden udvarlót magad körül? Gábor egy jó ember” – mesélte Marsi Anikó.

A műsorvezető a közös tervekről is mesélt: “Gáborral nincsenek olyan óriási terveink, hogy házat építünk vagy lesz egy közös gyerekünk. Egyelőre élvezzük, hogy jól vagyunk, remekül kijövünk egymással.” Persze azért azt is bevallották, hogy együtt akarnak megöregedni.

Marsi Anikó mostani párját gyermekei is nagyon szeretik: “Gábort kimondottan kedvelik a fiúk, őrületes szkandercsatákat vívnak, én már csak a bíró szerepét játszom. Sokszor kosaraznak hármasban, együtt futunk” – mondta el a Tények műsorvezetője.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!