Megrökönyödve figyelik a dominikaiak az utcákon kocogó Palik Lászlót: nézd csak az arcokat a műsorvezető új videójában

Már több mint 10 esztendeje annak, hogy Palik László minden szempontból egészséges életet kezdett élni, rengeteget sportol, mozog, leginkább fut.

A Forma-1-es versenyek egykori legendás kommentátora, az Exatlon Hungary műsorvezetője a táplálkozására is nagyon odafigyel, tehát szervezete kívül-belül kiváló állapotban van.

Palik László jelenleg a Dominikai Köztársaságban forgat, ám ott sem hagy fel sportos életmódjával. A Borsnak el is árulta napi rutinját:

“A sport az életem része, mindennap mozgok és ez nincs másképp Dominikán sem. Minden élethelyzetben, minden helyszínen megoldható, hogy az ember mozogjon, hiszen például futni bárhol lehet, vagy épp elvégezni pár tornagyakorlatot. Az Exatlon Hungary forgatása alatt is egy óra mozgás a napi rutinom része, e nélkül nem telhet el nap. Ilyenkor általában vagy futok vagy az evezőgépet nyúzom vagy súlyzós edzéseket végzek, és így változatos tud lenni a mozgás” – közölte lelkesen a műsorvezető.

Az étrendjéről szólva pedig így nyilatkozott: “Már több mint egy évtizede én lényegében csak gyümölcsöt és zöldséget eszem. Szóval engem nem igazán befolyásol táplálkozási szempontból az, hogy éppen hol vagyok, hol élek.”

Palik László legutóbb fel is töltött a közösségi oldalára egy videót, melyen épp a csodás dominikai tájak és falvak között fut. A videón jól látható, hogy az emberek megrökönyödve figyelik, úgy látszik, arrafelé nem sok kocogó embert látni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Palik László Hivatalos (@laszlo.palik) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!