Megtörte a csendet Oláh Ibolya: elárulta, hova tűnt az utóbbi időben

Oláh Ibolya üstökösként tűnt fel a legelső Megasztárban, 2003-ban, és a 2000-es évek közepén hihetetlen népszerűségre tett szert.

Az utóbbi időben azonban kevesebbet lehetett hallani róla, különösen az elmúlt egy-két évben tűnt el szinte teljesen a nyilvánosság elől. A pandémia időszaka rettenetesen megnehezítette életét, hiszen emiatt elmaradt a legtöbb fellépése.

Borsnak adott interjúban elárulta, hol és hogyan vészelte át eddig a világjárványt: Egy kis, vidéki házba költözött. Így nyilatkozott minderről:

“Kettős érzés volt bennem. Egyrészt nagyon rossz volt, hogy elmaradtak a fellépések. Hiányzott az éneklés, a közönség. Az emberek szeretete feltölt energiával, életkedvet ad. Másrészt szeretek elvonulni, eléggé magamnak való vagyok, nem mindig élvezem a nagy társaságot. Szeretek a szabadban lenni, tenni-venni a kertben. Így most ebből bőven jutott. Talán több is, mint ami jól esett” – mondta Ibolya.

A fellépések elmaradása miatt anyagi helyzete is rosszra fordult, ám barátai segítették. Most pedig az énekesnő már gőzerővel készül legújabb, őszi bemutatójára.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!