Melyik kívánságkútba dobnál érmét a 6 közül? Megsúgja, mi most a legfontosabb számodra:

Az alábbiakban látható 6 kút, de neked csak 1 érméd van, hogy az egyikbe beledobd. Melyiket választod? A kiválasztott kút az életedről és a személyiségedről fog olyan dolgokat felfedni, amiken meg fogsz lepődni.

1. Hiteles és figyelmes

Az őszinteséget az egyik legfontosabb emberi értéknek tekinted, amit szerinted mindenkinek el kellene sajátítania. Éppen ezért mindig megmutatod, hogy valódi, természetes és spontán jellem vagy. A hozzáállásod őszinte a többi emberhez, és mindig azt a szabályt tartod szem előtt: bánjunk úgy másokkal, ahogyan mi is szeretnénk, hogy velünk bánjanak.

Sajnos, túl gyakran tökéletesnek képzeled az embereket, és ez a te problémád! Fontos, hogy bízzunk az emberekben, de nagyon fontos, hogy tudjuk azt is, hogy kiben bízhatunk meg. A világ tele van olyan emberekkel, akik szeretnek téged és értékelnek, meg kell tanulnod ezekhez közeledni és velük kialakítani kapcsolatot.

2. Gyengéd és óvatos

Egy nyugodt, szerető és békés ember vagy. Azt szeretnéd, hogy a béke és a harmónia mindig jelen legyen az életedben, és ezért kerülsz mindennemű a konfliktushelyzetet.

Te vagy az életed kertésze, és ezért mindig azt takaríthatod be, amit szeretettel elvetsz. A te jövőd attól függ, hogy mit csinálsz a jelenben!

3. Nagylelkű és megbízható

Egy nemes jellemű ember vagy, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen másoknak anélkül, hogy bármit kérne ezért cserébe! Légy ilyen a jövőben is, és meglátod, hogy az életed mennyire felhőtlen és boldog lesz nap mint nap.

4. Szigorú és módszeres

A mottód: mindent elsőre kell elvégezni. Egy intelligens, racionális és szorgalmas ember vagy. Nem szereted az rögtönzést, és ezért mindig a lehető legpontosabban követed a szabályokat.

Most az a legfontosabb számodra, hogy megértsd, hogy bár nagyon magas elvárásaid lehetnek, és állandóan a tökéletességre törekszel, de végül nem úgy és az fog bekövetkezni, amit szeretnél. Természet adta tehetséged van, próbálj meg mindent jól csinálni, jobban és még jobban, de ne engedd, hogy ez a fajta megszállottságod teljesen vakká tegyen, és ne tegye lehetővé, hogy élvezhesd a munkád jól megérdemelt gyümölcsét!

5. Racionális

Olyan ember vagy, aki nagyon világosan tudja, mit akar elérni az életben, és tisztában van azzal is, hogy mit kell tennie ennek az eléréséhez. Ha valamibe belekezdesz, megszakítás nélkül dolgozol, szeretettel, akarattal és odaadással, amíg el nem éred az általad óhajtott célt! Igaz, ez a szélsőséges célorientáció kissé érzéketlenné tehet, és ezáltal messze kerülhetsz másoktól, és ez nagy probléma. Ne feledd, hogy mindannyian egyszerre vagyunk diákok és tanárok is!

Egyetlen találkozás sem véletlenszerű, mindig van valami, amit megtanulhatsz egy embertől, aki belép az életedbe, és egyúttal van valami olyan is, amit viszont te taníthatsz meg másoknak, akinek a környezetébe kerülsz. Amikor ezt megérted, az életed sokkal aktívabbá válik, sokkal teljesebb és boldogabb leszel!

6. Impulzív extrovertált jellem

Ismert vagy arról, hogy boldog ember vagy, aki képes nagy kockázatokat is vállalni.

Nagyon aktív életmódot folytatsz, így sok kötelezettséget vállalhatsz, és ezért sok feladatot kapsz. Próbáld meg jobban beosztani az idődet és az energiádat. Fontos, hogy állíts fel prioritást az életedben, és jól szervezzed meg a feladataidat, hogy ne sérts meg ezzel se másokat, és magad felé is teljesítsed a kötelezettségeidet.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: ketkes)