Melyik virágot választod: elmondja, mit szeretnek benned az emberek

A virágok az egyik legszebb és leginkább szimbolikus teremtmények a természetben. Nemcsak gyönyörűek, hanem más és más jelentéssel bírnak. Ezen kívül képesek nekünk megmutatni személyiségünk legmélyebb titkait is.

Nézd meg az alábbi képet, és válaszd ki a neked legjobban tetsző virágot. Minden virágnak van egy sajátos jelentése, és segítségével rájöhetsz jellemed eddig rejtett különlegességére.

Az első virág

Az amarilliszhez hasonlóan Karácsony tájékán újra életre kelsz. Az ünnepek előtt hosszú időn keresztül tervezitek a felejthetetlen estét szeretteiddel. Mindig barátok vesznek körül. Támogatod őket, és mindig a megfelelő szavakkal nyugtatod őket, emellett kiváló tanácsokat adsz. Ez a virág szimbolizálja a szépséget.

A második virág

Mint a liliom, te is tele vagy energiával. Az erős aurád vonzza az embereket. Ösztönzöd az embereket az energiáddal és a kreativitásoddal. Mindig szórakoztató veled lenni. A liliom szintén szimbolizálja a tisztaságot és az eleganciával párosult szépséget. Te optimista, kíváncsi és kalandos vagy, ami tökéletes kombináció.

A harmadik virág

Olyan szép vagy, mint a rózsa. Az emberek szeretnek veled lenni, mert mindig azt mondod, amit gondolsz. A vörös rózsa azt mutatja, hogy bátor és becsületes ember vagy. Mindig tervezed a jövőd, és rengeteg terved van. Tudod, mit akarsz és nem félsz menni az álmaid után, de ne feledd, hogy néha élvezned kell a jelent is!

A negyedik virág

A fekete rózsa ritka és egyedülálló növény, akárcsak te. Senki sem tud olyan lenni, mint te. A maga nemében belőled csak egy van, és ez az, ami igencsak értékessé tesz téged! A vezető mindig te vagy, sosem a követő. Magadhoz vonzod az embereket.

Az ötödik virág

A tavasz a kedvenc évszakod. Még ha hideg is van, te akkor is kivirágzol. A tulipán a dicsőséget és a szeretet szimbolizálja, te mindkettőt megtestesíted. Ismert vagy hatalmas szívedről és a szerető természetedről, de érzelmeidet kezelni tudod, így nagyon érzékeny is tudsz lenni. Amikor szeretsz, akkor tiszta szívedből szeretsz és rendszerint ez örökké tart.

A hatodik virág

Mint egy orchidea, te is otthon érzed magad, bárhol is vagy a világban. Az orchidea az egyik legszebb virág. Van egy közös dolog benned és az orchideában: rendkívüliek vagytok. Az orchidea szimbolizálja a büszkeséget és a nőiességet, ezek a te személyiségednek is fontos elemei. Sokat dolgozol és eléred az általad állított célokat. A barátaid gyakran fordulnak hozzád tanácsért.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: ketkes)