Meseszép luxusautója van Erős Antóniának: mutatjuk a képeket a csodás járgányról

Erős Antónia 1970. október 2-án született Szigetváron. Általános és középiskolai tanulmányait egyaránt szülővárosában végezte. Érettségi után egy évig napközis nevelőként dolgozott.

A Kaposvári Tanítóképző Főiskola elvégzése után (1990–1993) a Kaposvári Városi Televízió riportere volt 1993–1995 között.

Közben 1994–1996 között elvégezte az ELTE média szakát. 1995-től a MTV Pécsi Körzeti Stúdiójának alkalmazásában állt mint szerkesztő-riporter.

Hír- és magazinműsorokban egyaránt dolgozott, az összes akkori produkcióban szerepet vállalt műsorvezetőként riporterként vagy szerkesztőként.

1998-tól az RTL Klub munkatársa, ahol kétszer is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek.

1997-ben ment férjhez Tóth Lászlóhoz, akitől 2009. július 29-én megszülettek ikrei, Szonja Mária és Mátyás Iván.

Kevesen hiszik el, pedig így van: idén októberben Erős Antónia már 53 éves lesz. Ez azonban egyáltalán nem látszik meg rajta, még mindig nagyon fiatalos.

Ez a dinamizmus az egész életét áthatja, természetesen autója is egy fiatalos, vagány járgány. Nem is akármilyen kocsit választott a közkedvelt híradós: egy csodaszép Mercit!

Az RTL Klub Híradójának vezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója számára különösen fontos, hogy az élet minden területén tudatos döntést hozzon.

Így nem is lehetett kérdés, hogy egy teljesen elektromos modell, a Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC mellett teszi le a voksát – olvasható a bejegyzésben.

Érdemes a nyilak segítségével böngészni a képek között. Neked hogy tetszik az autó? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Erős Antónia Instagram oldala)