Mi az ami elsőre feltűnik az ábrán? Választ adhat arra, mit értékelsz legtöbbre az életedben:

Az, hogy ki mit vesz észre először egy többjelentésű, vizuálisan többsíkú ábrán, arra is választ adhat, milyen lelkiállapot jellemző rá leginkább, mi az, amit legtöbbre értékel az életben.

Nézd meg az alábbi ábrát, de ne időzz el rajta hosszan, épp csak egy pillantást vess rá. Jegyezd meg, mit láttál meg rajta először, aztán olvasd el a hozzá tartozó jellemzést!

Páncélos lovag

Szeretnéd élvezni az életet, kiszabadulni a világba és szórakozni, kapcsolatokat kialakítani, de lehetséges, hogy a belső érzelmi falaid túl erősek és magasak ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, hiszen ezekkel akarod védeni magad a lehetséges sérülésektől.

Vágysz barátságokra és szeretetteljes kapcsolatokra az életben. Vágysz egy gondoskodó, stabil ember jelenlétére. Tölts időt azzal, hogy önmagad elfogadásán keresztül megnyílsz a világ felé. Ismételgess olyan megerősítő mondatokat, mint:

“Szerethető vagyok. Elég jó vagyok. Méltó vagyok a szeretetre és a stabilitásra.” Vonulj el egy csendes helyre és összpontosíts a szívedben ébredő szeretet érzésére.

A két táncos

A két táncos képviseli a romantikus, érzelmes hozzáállást a világhoz, amelyet te gyakran hajlamos vagy eltitkolni. Mélyen értékelsz sok körülötted lévő embert, mégsem vagy képes kifejezni, hogy milyen hihetetlenül fontosak számodra.

Gondolj azokra a dolgokra, amiket szeretsz és tisztelsz bennük. Ha legközelebb találkozol velük, mondd el nekik ezeket a dolgokat. Fejezd ki őszintén, szívből, hogy mennyire szereted és értékeled őket. Csodálatos hatása lesz rájuk és rád is.

Az idős ember arca

Ha ezt vetted észre először, akkor az azt is jelentheti, hogy általában a nagyobb képet szemléled, anélkül, hogy elvesznél a részletekben, ugyanakkor azt is, hogy visszatekintesz a múltra és azokra a dolgokra, amelyek értékesek voltak régen.

Vannak pillanatok az életünkben, amikor egy szívünkből jövő hívást érzékelünk, amely arra ösztönöz, hogy visszagondoljunk elmúlt időkre. Olyan emberekre, akiket szerettünk, akikkel még megosztottunk volna valamit.

Oszd meg, hogy mások is próbára tehessék magukat! 

(Forrás: tudasfaja)