Mikor ez a férfi elárulja életkorát, az emberekbe belé fagy a szó: te hány évesnek gondolnád? Elmondjuk a valós számot:

Ha Tristan Lee fényképeit mutogatva találomra megkérnénk pár embert az utcán, hogy legyen olyan kedves és tippelje meg a férfi életkorát, alig hisszük, hogy bárki eltalálná a valós számot, vagy még csak a közelében is járna az igencsak szerencsés adottságokkal rendelkező férfi életkorának.

Ez a kamasznak, vagy legalább is a húszas évei lején járó fiúnak kinéző srác ugyanis már meglett férfiember, egészen pontosan 49 éves.

Igen, ez a valós életkora, mégis, ha mondjuk alkoholt szeretne vásárolni magának, akkor még a mai napig is elég sokszor elkérik a személyi igazolványát. Ez persze Tristant rendkívüli módon szórakoztatja.

A férfi elmondása szerint mindig fiatalabbnak nézett ki annál, ahány éves, tizennyolc évesen például jó ha tíz évesnek látszott.

Tristan Lee nem meglepő módon életmódtanácsadó, azt tanítja a hozzá fordulóknak, hogyan maradjanak fiatalok és egészségesek.

A férfi egyébként 16 éves kora óta nagyon sokat foglalkozik a bőrével, reggel és este is tisztítja pórusait, hogy megszabaduljon a faggyúfeleslegtől.

40 éves kora után botoxkezelésen is átesett már, de állítja, csak évente egyszer él ezzel a lehetőséggel és akkor is csupán feleannyi adagot kap, mint egy átlagos alany.

Hogy minél tovább fitt és fiatalos maradjon a bőrápoláson kívül rendkívül sokat sportol és egészségesen, tudatosan táplálkozik.

(Képek: Instagram – Tristan Lee)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!