Minden csillagjegyet máshogy kell kezelni, ha felbőszítetted vagy megbántottad: itt az útmutató

Lássuk, hogy a csillagjegyeik alapján kit hogyan kell kezelni, amikor elszakad náluk a cérna.

Kos

Adj neki időt, hogy először lenyugodjon. Ha a haragja kellős közepén próbálod meg tisztázni vele a dolgokat, azzal csak rontasz a helyzeten. Adj neki teret, aztán beszélj vele.

Bika

Ne akarj mindenből vitát kikerekíteni, mert addig nem fog megállni, amíg övé nem lesz az utolsó szó. Engedd el a dolgot, még ha tudod is, hogy neked van igazad. Lépj tovább.

Ikrek

Isten kegyelmezzen neked, ha felbőszítesz egy Ikreket. Kérj tőle bocsánatot legalább 6 nyelven, majd tegyél valami kedveset, amivel talán enyhítheted a haragját.

Rák

Ne akard a sérelmeiddel megnyerni a vitákat ellene, mert azzal csak rontasz a helyzeten. Kérj bocsánatot és mondd el, mennyire szereted őt. Egy ilyen vallomás után képtelen lesz haragudni rád.

Oroszlán

Soha ne viselkedj leereszkedően vele. Hallgasd meg, hagyd beszélni és igyekezz kedves lenni hozzá. Neked kell elvezetned a haragját.

Szűz

Egyszerűen légy őszinte, amikor bocsánatot kérsz tőle. A Szüzek általában nagyon megértő természetek.

Mérleg

Nos, hát…sok szerencsét! Egy Mérleget szinte lehetetlen haragra gerjeszteni, de ha sikerül, akkor annak nyomós oka van, szóval bármit is mondjon, neki lesz igaza.

Skorpió

Egy szívből jövő bocsánatkérés és annak a biztosítéka, hogy tanultál a hibádból és soha nem követed el őket újra, neki elég lesz. Persze, ha meg is tartod, mert több esélyed nincs nála.

Nyilas

Vegyél vagy készíts neki valamit, ami felér egy békülési ajándékkal, emellett mindig légy őszinte hozzá, mert könnyedén átlát rajtad.

Bak

Fontos, hogy adj neki időt, amíg elszáll a haragja, amíg ki tudja ereszteni a gőzt. Ezután és csakis ezután ülj le vele és beszéljétek át alaposan a dolgokat.

Vízöntő

Nem fog sokáig haragudni, ez szinte biztos. Egyszerűen kérj bocsánatot és azt gondold is úgy. Ha még mindig haragos, akkor hagyj neki időt, rendbe fog jönni.

Halak

Ha valami úton-módon sikerült megbántanod egy Halakat, akkor kérj bocsánatot, öleld meg és légy vele nagyon gyengéd. Ápold a sérült lelkét, mert anélkül nem fog tudni dűlőre jutni veled.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: tudasfaja.com)