Minden női csillagjegynek megvan a maga erőssége: mutatjuk, kinek mi

Minden nő jó valamiben, minden hölgynek megvan a maga erőssége, az a terület, amiben ő a legjobb: csillagjegyed segít választ adni rá, hogy neked mi a legfőbb erősséged:

Kos jegyében született nő minden akadályon keresztülmegy. Ha azt szeretnéd, hogy egy a Kos jegyében született nő eltávolodjon tőled, akkor nem kell mást tenned csak panaszkodnod. Ő ezt nem tűri, mert ő egy olyan nő aki minden akadályon és nehéz helyzeten túllép bármilyen nehéz is legyen az.

Bika jegyében született nő abban különbözik más csillagjegyben született nőtársaitól, hogy nagyon erős, de magába zárkózik olyankor amikor az élettől kap egy pofont.

Az Ikrek jegyében született nő a legjobb kommunikációs képességgel rendelkezik, minden nehéz helyzetből sikerül kilépnie.

Rák jegyében született nő másokért él. A Rák jegyében született nő olyan jólelkű, hogy sok esetben megfeledkezik magáról és másokért él.

Az Oroszlán jegyében született nő mindig azért harcol, hogy mindenben az első helyen legyen. A küzdelem számára megszokott, nem adja fel, ha célja van.

Szűz jegyében született nő nagyon intelligens, mindig tudja mit kell csinálnia.

Mérleg jegyében született nő bármelyik férfit a legjobb emberré változtatja és mindent megtesz azért, hogy ne veszítse el őt.

Skorpió jegyében született nő szinte minden férfit vonz, de ő a legjobbat fogja kiválasztani magának.

Nyilas jegyében született nő minden pofont kibír amit az élettől kap, az az ember pedig aki mellette marad nagyon boldog lesz.

Bak jegyében született nő rengeteget tud dolgozni anélkül, hogy elfáradna. Céltudatos és akaratos, ha célja van.

Vízöntő jegyében született nő mindig talál valami megoldást, még akkor is amikor már nincs semmi remény az adott helyzetben.

Halak jegyében született nő mindig védeni fogja a szeretteit a veszélyes helyzetektől.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: ketkes)