Mindenkit meglepett, mivel érkezett Harry herceg Londonba: az is kiderül, hol ül majd a koronázás alatt

Noha május 6-án az egész világ Károly királyra és a koronázásra figyel, van még egy sztárja az eseménynek.

Ő nem más, mint a család fekete bárányává előlépő Harry herceg, aki Tartalék című könyvében számos botrányos titkot árult el a királyi családról.

Míg Harry nem fér a bőrébe, addig sógornője, Katalin hercegné csak úgy ragyog a jeles esemény alkalmából.

Ide kattintva láthatod, milyen különleges és káprázatos ruhát vett fel egy fogadásra, élete egyik legszebb öltözéke!

Harry azonban szinte mindenkit meglepett, mivel érkezett a koronázásra.

A másodszülött herceg nem magángéppel, hanem az American Airlines AA136-os szám járatával érkezett meg Londonba, a gép pénteken délelőtt szállt le.

Az utasok alig akarták elhinni amikor kiderült, a herceg is a gépen van. A herceg egyedül utazott, még felesége sem tartott vele.

Harry herceg kevés időt tölt az Egyesült Királyságban, és csak a ceremónián vesz részt. A hivatalos program után szinte azonnal visszarepül az Államokba, hogy részt vegyen fia, Archie születésnapján.

Közben az is kiderült valószínűleg hova ültetik Harryt a ceremónián: nem kap központi helyet, csak a harmadik sorba került az unokatestvéreivel együtt, írja a The Sun brit lap.

Egy bennfentes arról beszélt a lapnak, hogy természetesen az ülésrend nagyon fontos egy ilyen ceremónián, és voltak viták arról, hová üljön Harry, elvégre ő a másodszülött. Volt olyan elképzelés, hogy az első sorba kerül, a trónörökös Vilmos herceg mellé, de végül csak a 3. sor jutott neki, ott ül majd unoktestvérekkel és azok gyerekeivel – messze a királytól.

Harrynek tehát úgy tűnik, nem bocsátották meg az elmúlt időszakban tapasztalható botrányos viselkedését.

(Kép: Getty Images)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI)