Az egyik pedagógus furcsállta, hogy a négyesikrek mindig éhesek voltak az iskolában: fény derült a szörnyűségre

Ezeknek a lányoknak mindenük megvolt a boldog élethez. A négyes ikrek tagjai Bianca, Madison, Tiffany és Paris Lucci.

Egy gyönyörű nagy villában laktak szüleikkel, minden elképzelhető megvolt ahhoz, hogy boldogan éljenek. Nagy kertjük volt, rengeteg játék a szobákban, úszómedence a kertben.

A négyesikreknek mindenük megvolt, csak nem volt édesapjuk, aki szerette volna őket. Sőt, inkább az ellenkezője volt jellemző.  Az édesapának jó állása volt, sok barátja, sokat nevetett, üzlettársaival és barátaival kedves volt. Otthon azonban kegyetlen volt mindenkivel és tiszteletlen.

A lányokat arra kényszerítette, hogy ők végezzék el az összes házimunkát. Alig adott nekik enni. Utálta őket és sokszor bántalmazta is a lányokat. Sokszor zaklatta őket, amikor volt rá lehetősége.

Az iskolában a tanárok elég hamar rájöttek, hogy valami nincs rendben a gyerekekkel. Mindig nagyon éhesek voltak, ezért dupla adag ételt osztottak nekik az iskolában.

A lányok édesanyja depresszióban szenvedett férje viselkedése miatt. Úgy érezte tehetetlen és egy nap elhagyta a családját, hátrahagyva a négy lányt. Egyszer, karácsony előtt néhány héttel egyszerűen otthagyta őket és elment.

Van azonban még egy dolog, ami az egész történetet még szörnyebbé teszi. Miközben a lányaival nagyon durván bánt, a fiait normálisan kezelte.

Egyszer, mikor az édesapa bántalmazta egyik lányát, annak eltört a karja. Bevitték a kórházba, ahol az édesapa azt mondta, a lány elesett. Az orvosnak nem volt mit tenni, elhitte a történetet, hiszen ez bármikor előfordulhat egy gyerekkel.

A kislányok végül csak 11 éves koruk körül kaptak segítséget. Madison egyik nap fejsérüléssel ment be az iskolába, és a tanára megkérdezte, mi történt. A lány már nem tudott hazudni, elmondta az igazságot. A tanár azonnal kihívta a rendőrséget, aki letartóztatta az apát.

Végül is a sors kegyes volt a lányokhoz. Most egy fantasztikus nevelőanyjuk van, aki imádja őket és boldogan élnek együtt a szörnyű múltjuk ellenére.

Új édesanyjuknak és a tanároknak köszönhetően túl vannak a nehézségeken és leérettségiztek.

Ma a lányok 20 évesek és nagyon sikeresek. Hárman közülük tovább tanulnak és nagyon jó sportolók is. Tudják, hogy milyen nehéz az élet, ezért megalapították a “Case of Love” nevű szervezetet.

Ismét egy bizonyíték arra, hogy mindig van második esélyünk, ha nem veszítjük el a reményt. A lányok története jól mutatja, hogy a szeretet és törődés mennyire meg tudja változtatni életünket.

Ez a videó is elmeséli az ikrek történetét:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!