Miután levezeti a szüléseket, a fiatal szülészorvos szemet gyönyörködtető ajándékkal kedveskedik az anyukáknak

Dr. Erik Bostrom, minnesotai szülészorvos egy valóban csodálatra méltó ember. Számára a legörömtelibb dolog az életben az, amikor babákat segíthet a világra. Azonban nem csupán emiatt került Erik a címlapokra.

A 33 éves szakember amellett, hogy a leendő édesanyákat segíti életük legfontosabb eseménye közben, más rendkívüli dolgot is csinál: minden egyes újszülöttnek személyre szóló takarót varr, saját kezűleg!

Kezdetben sok nehézséget okozott számára a varrás, de beletanult, hiszen valami igazán különlegessel szerette volna megajándékozni pácienseit. Minden egyes gyermek számára készít egyet, akinek a születését ő vezeti le.

Lacie Heitalati Dr. Bostrom egyik páciense. Nemrég adott életet kislányának és fogalma sem volt, hogy a doktor mivel fogja meglepni a két hetes ellenőrzésen.

“A kislányom két hetes ellenőrzésén bejött és azt mondta, hogy ‘Adni szeretnék valamit.’, majd odahozta ezt a gyönyörű rózsaszín takarót. A sűrű beosztása mellett időt szán arra, hogy ezeket megcsinálja a pácienseinek. Ez nagyon sokat jelent.” – mondta Lacie.

Minden elismerésünk a kedves szülészorvosnak, akiről videó is készült:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)