Morgan Freeman drasztikusan átalakította teljes birtokát, nem győzik csodálni érte:

Freeman a Tennessee állambeli Memphisben született idősebb Morgan Porterfield Freeman borbély és Myme Edna Revere takarítónő fiaként; apja 1961-ben, májzsugorodás következtében halt meg. Három idősebb testvére van. Gyermekkorában gyakran költöztek, éltek a Mississippi állambeli Greenwoodban, az indianai Garyben és végül Chicagóban, Illinois államban.

Freeman nyolcévesen szerezte első színészi tapasztalatait, mikor egy iskolai darab főszerepét játszotta. Tizenkét évesen megnyert egy állami drámaversenyt, a középiskola alatt pedig a nashville-i székhelyű rádióműsorban működött közre.

A színész nemrég úgy döntött, hogy 124 hektáros charlestoni tanyáját méhmenedékké alakíttatja át. Az Oscar díjas színész 26 méhkaptárt importált a tanyára, valamint méhbarát magnóliafákat és levendulát ültetett az ingatlan területére.

Freeman elmondása szerint a méheket Arkansasból szerezte, és azt is elmondta, nem használ védőfelszerelést a rovatok etetése közben.

A 81 éves színészóriás, akit olyan filmsikerekben láthatott a közönség, mint a Bakancslista, A remény rabjai, vagy a Batman-trilógia, már 2014-ben beszélt a méhészettel kapcsolatban egy népszerű talkshowban.

“A méhcsaládok rémisztő ütemben tűnnek el, különösen ebben a megyében”

– mondta Freeman egy másik, Larry Kingnek adott interjújában.

“Olyan mértékben veszítjük el a méheket, hogy most már a tudósok is azt mondják, ez veszélyes.”

Morgan Freeman 2014-ben a The Tonight Show keretein belül beszélt új hobbijáról, Jimmy Fallon-al. Elmondta, hogy a méhek megvédése az egészséges környezet megtartásához miért is elengedhetetlen:

A Vermonti Egyetem tanulmánya szerint a vadon élő méhpopulációk 23 százalékkal csökkentek az Egyesült Államokban 2008 óta.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: bidista)