Nagy Ervin menyasszonya, Borbély Alexandra őszintén elmondta, miért halasztották el az esküvőjüket

Borbély Alexandra és Nagy Ervin régóta élnek már együtt, a nagyközönség legutóbb Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában láthatta őket az RTL Klubon.

Ott egy nagyon tüzes, sokat csipkelődő, de egymást nagyon szerető pár benyomását keltették, akik nem féltek akár több évtizedre sem előre tervezni.

Nagyon szeretnének már összeházasodni, ám legutóbb is el kellett halasztani az esküvőjüket: az okokról Borbély Alexandra őszintén beszélt a Life TV-ben:

„Az apukám miatt, nem akartam, hogy ott legyen az esküvőn, és én attól féljek, hogy valaki őt megfertőzze. Mondta apu, hogy majd akkor leül egy sarokba maszkban, mire mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen már. Ő nem egy sarokban ülő típus. Van dátum lefoglalva erre az évre és jövőre is. Több időpontunk volt, de azt gondoltam, hogy még mindig nem biztos a helyzet. Szeretnék egy jót bulizni apukámmal” – közölte Alexandra.

Reméljük, hogy a világjárvány hamarosan elcsitul és akkor fesztelenül kerülhet sor a várva várt esküvőre, és mindenki jól érezheti magát.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!