Nagyon megöregedett Chuck Norris: te felismernéd ősz hajjal és szakállal?

Chuck Norris az Oklahoma állambeli Ryanben született. Apja, Ruud Draak és anyja félig ír, félig cseroki származású volt, aki nevét később Norrisra változtatta.

Norris nagyon büszke amerikai őslakos örökségére, gyakran hivatkozik őseire sikeres sorozatában, a Walker, a texasi kopóban.

A többi gyerek gyakran gúnyolódott rajta származása miatt – Chuck arra vágyott, hogy jól elverje őket.

1958-ban Norris csatlakozott az Egyesült Államok Légierejéhez mint katonai rendész, és az Osani Légibázisra küldték Dél-Koreába.

Itt kapta a Chuck becenevet, és tangszudó edzésekre kezdett járni. Később fekete övet szerzett tangszudóban, taekwondóban és Shito-Ryu karatéban, valamint brazil dzsúdzsucuban.

Amikor visszatért az Államokba, folytatta munkáját mint katonai rendész a March Légitámaszponton, Kaliforniában.

1962 augusztusában szerelt le, anélkül, hogy harcolt volna. A Northrop repülőgépgyártó vállalatnál dolgozott és megnyitotta karateiskola-hálózatát.

Egy harcművészeti bemutatón a kaliforniai Long Beachen találkozott Bruce Lee-vel. 1972-ben a Sárkány útja című filmben mint Bruce Lee ellenfele szerepelt.

1974-ben Steve McQueen bátorította, hogy kezdje el az MGM Stúdió színésziskoláját. Chuck Norris 65-5-ös karaterekordjával visszavonult, és hátat fordított minden kihívójának.

Norris első főszerepe az 1977-es Országúti bunyós volt onnantól pedig hatalmas lenületet vett filmes karrierje. Egymás után jöttek a népszerűbbnél népszerűbb mozifilmek, tévésorozatok.

A színész már betöltötte a 83. életévét, és bizony meglátszik rajta a kor, ez persze teljesen természetes.

Ősz szakállal és hajjal nem biztos, hogy sokan felismernék:

A színész egyébként jó géneket örökölt, édesanyja még mindig él, most májusban töltötte be a 102. életévét:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!