Óriási meglepetés! Ők 4-en lesznek az X-faktor helyébe lépő The Voice mentorai! Videón a bejelentés:

Ősszel érkezik az RTL-re az X-Faktor helyébe lépő The Voice, és most már az is kiderült, kik azok, akik tűkön ülve várják, hogy a csapatukba szuper hangú tehetségeket gyűjtsenek. Ők négyen:

Miklósa Erika, Kossuth-díjas énekesnő, aki itthon és a világ számos pontján sikereket ért el, a Milánói Scalától a New York-i Metropolitanig.

Trokán Nóri, Junior Príma díjas színésznő, akivel magyar és világhírű sorozatokban, valamint filmekben is találkozhatunk. Nóri a prózai szerepek mellett musicalekben is főszerepeket játszik. Emellett színészkollégáival kiegészülve tematikus koncertsorozattal járják az országot.

Curtis, többszörös arany- és platinalemezes, Fonogram és Bravo Otto díjas előadó-dalszerző.

Manuel, négy évvel ezelőtt az X-Faktorban robbant be a zenei életbe, idén megjelent nagylemeze, ami a tavasz közepére már négyszeres platina lemez lett, a Spotify Global Debut listájának legjobb 5 albuma közé jutott.

“Több, mint 20 platinalemez és 2 Fonogram-díj után, ez a legnagyobb zenei elismerés, hogy coach lehetek ebben a tehetségkutató műsorban” – nyilatkozta Curtis.

“Szeretem az eredetiséget, az akaraterőt, a szorgalmat, az elszántságot. És szeretek mentora lenni a jó hangoknak. Eddig a klasszikus zene tehetségeit figyelhettem. Most a könnyűzene tehetségeivel is törődhetek – »klasszikus mesterként«, vagyis elszántan, fáradhatatlanul és dinamikusan” – árulta el Miklósa Erika.

“Számomra mindenképp előny, ha valaki saját szerzeménnyel készül, de a lényeg, hogy jó énekesekkel, előadókkal dolgozzak együtt” – hangsúlyozta Manuel.

A műsorvezető Istenes Bence lesz. Íme a különleges videó a bejelentésről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!