Öt évig egy póznához volt láncolva, leírhatatlan volt az öröme, mikor először láthatta az óceánt

Herschel egy kedves német juhász, akinek sajnos nem mindig volt jó élete. Öt évig többnyire egy póznához volt láncolva, és nem kapta meg sem a szeretetet, sem a gondoskodást, amit megérdemelt volna.

De aztán örökbe fogadták, nem is csak egyszer, hanem kétszer is, mert néha többször is megpróbálnak elhelyezni egy kutyát, mire megtalálják neki a tökéletes, végleges otthont.

Herschel annyira elragadtatott és energikus volt, amikor először örökbe fogadták, hogy egyszerűen túl sok volt az új családjának, ezért úgy döntöttek, hogy visszaviszik a menhelyre.

A jövő nem tűnt fényesnek Herschel számára, és sokan azt gondolták, hogy egész életét egy szerető család nélkül fogja leélni.

Szerencsére valakinek más tervei voltak Herschel számára. És a kutya hamarosan még egy esélyt kap arra, hogy megmutassa a világnak, milyen fantasztikus kutya. Köszönet Rocky Kanaka-nak és a “Kutyák szabadnapja” című műsorának, Herschel élete legjobb napját élhette át.

Rocky ezt mondta:
”Először látta a havat, rengeteg ölelést kapott, hogy bemutassák neki a szeretetet. És az a nap elég tudatossá tette őt ahhoz, hogy most éppen úton vagyunk Los Angeles-ből, hogy eljuttassuk őt a Washington államban élő új, végleges családjához.”

Természetesen egyetlen nap sem lehet teljes egy tengerparti kirándulás nélkül. Ha majd meglátod Herschel reakcióját, amikor először látja az óceánt, tényleg felmelegíti a szívedet. És azt is megértjük, hogy miért választotta őt az új örökbefogadó családja.

Herschel egyszerre volt izgatott és zavart. Soha nem látott még ilyesmit.

Rocky eleinte visszafogta, mert nem tudta, hogyan reagál Herschel, de egy idő után a kutyának megvolt az esélye, hogy érezze, ahogy a hullámok összecsapnak a szőrös testén. Micsoda öröm!

“A hullámokat harapta, és úgy ugrott bele, mint egy delfin. Nem tudom, hogy ő delfin vagy dinoszaurusz, vagy Chewbacca esetleg egy mackó, de egyet tudok: boldog könnyeket hoz a szemembe a tudat, hogy mostmár örökké szeretni fogják.”

A videóban láthatod a kutyus történetét:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: 5percblog)