Pápai Joci elárulta közel 20 éve tartó házassága titkát: “Nem akarok álszent lenni, sosem voltam az a…”

Ki gondolná, hogy Pápai Joci már több mint 18 éve együtt van csodaszép feleségével, Anitával.

Közösségi oldalán nem oszt meg túl sok közös képet párjával, próbálja óvni a magánéletét.

Ám néha kivételt tesz és mutat gyönyörű feleségéről egy fotót, ide kattintva láthatod.

Az énekes most a Meglepetés Magazinnak árulta el, mi hosszú házasságának titka: „Hogy mi a jó párkapcsolat receptje, azt a mai napig kutatom. A humor, a jókedv például nagyon fontos.

Mögöttünk nagy küzdelem áll, nem akarok álszent lenni, sosem voltam az a kifogástalan férj. Úgy gondolom, azon, hogy egy kapcsolat tartósan megmaradjon, rengeteget kell melózni.

Ráadásul a szerelem egy kiszámíthatatlan műfaj. Honnan legyek biztos benne, hogy a feleségem holnap reggel nem találkozik a közértben egy férfival, akibe beleszeret?

Ez ellen annyit tehetek, hogy amit csak tudok, megadok neki. A hosszú házasságban gyakran elfelejtjük, hogy a másik ember nem a tulajdonunk, ezért nem is teszünk a kapcsolatért.

Magától értetődőnek vesszük, pedig nem az. Igenis ki kell, vagy legalábbis ki kellene szakítani a hétköznapokból a közös időt, különben szétesik a kapcsolat. A házasságok rettenetesen törékenyek, vigyázni kell rájuk.

Mindig érdeklődni, támogatni egymást, és együtt menni előre. Például megfogadtam, hogy jövő januárban és februárban nem csinálok semmit, kizárólag a feleségemmel és a gyerekeimmel leszek” – közölte az énekes, aki gyermekeire is nagyon büszke.

„Nagyon jó érzés, hogy olyan hátországot adhatok a gyerekeimnek, olyan biztonságban bontogathatják a szárnyaikat, amilyen nekem nem adatott meg.

Ennek ellenére Anitával nem kényeztetjük el őket. Nem azt mondom, hogy Hanna sosem kapta meg azt a szép és drága ruhát, amire vágyott, de igyekszünk tartani az egyensúlyt” – mondta Joci.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Pápai Joci Instagram oldala)