Pataki Zita Kulcsár Edina és párja szemébe mondta, mi a baja velük: köpni-nyelni nem tudtak

A Nyerő Páros című műsor sok olyan dolgot is felszínre hoz, ami normális esetben rejtve maradna, és sok olyan vélemény is napvilágot lát, amit egy átlagos helyzetben talán nem is közölnének a másikkal.

A műsor egyik jelenetében Kulcsár Edina és férje, Csuti Pataki Zitával és férjével, Attilával reggeliztek. Az RTL Klub népszerű időjósának azonban egyszer csak elege lett a felszínes társalgásból és Edináék szemébe mondta, sokszor mennyire üresnek és felszínesnek tartja őket:

“Mikor reggeliztünk, beszélgettünk a táplálkozásról, de azt éreztem, hogy megfulladok. Én nem tudok csacsogni, amikor nem tudunk igazából semmit, akkor én nem tudok a táplálkozásomról beszélni tök átlagosan” – vallotta be Zita a beszélgetést követően, és ezt Kulcsár Edináékkal is közölte, szemtől-szemben:

“Nagyon érdekes, hogy veletek kapcsolatban azt érzem, hogy nem szeretnék felszínesen beszélgetni veletek. Nekem felszín az is, hogy mi a reggelim. Annyira szeretném, ha nagyon belülről, mélyen, de csak veletek kapcsolatban. Valószínűleg azért, mert nem tudom, olyan, mintha az életetekből hiányozna. És én kívülről nagyon szomorúnak látom ezt. (…) Megérinted az Edinát, és azt látom, hogy üresebb, szinte fáj nekem” – mondta Edináéknak Pataki Zita. Itt meg is nézheted a jelenetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: RTL Klub)