Ez az egy pincérnő volt kedves a mogorva aggastyánhoz: mikor a bácsi meghalt, felbontották végrendeletét

Mindenki találkozott már mogorva vendéggel. Akinek soha semmi nem jó. Mindenért panaszkodik, mindennel baja van!

Walter Swords háborús veterán is ilyen volt. Megkeseredett ember, jóval túl a nyolcvanon.

Folyamatosan panaszkodott, morgott, és csak problémát okozott, ám volt egy pincérnő, aki ennek ellenére is mindig mosollyal szolgálta fel neki az ételt, és minden kívánságát megpróbálta teljesíteni.

Melina Salazar volt az egyetlen, aki szóba állt ezzel a mogorva öregemberrel, felvette a rendelést, és mindenhez jó képet vágott.

Senki más nem volt hajlandó kiszolgálni a bácsit, aki naponta járt az étterembe, és a többi dolgozó számára maga volt a rémálom.

De Melina ott volt, nap nap után. Végtelen türelemmel vette fel a férfi rendelését, és mindig sikerült úgy felszolgálnia számára az ételt, ahogy ő akarta.

Így ment ez hét éven át, aztán Walter egyszer csak nem jött többet. Melina kezdett csodálkozni, vajon hol lehet. Egy nap rábukkant a gyászjelentésére az újságban.

Nem sokkal ezután meglepődött, mert a bácsi ügyvédje megkereste. Elmondta, hogy a bácsi megemlítette őt a végrendeletében.

A hagyatéki tárgyaláson kiderült, hogy Walter, ez a mindig mogorva, zsémbes öregember 50,000 dollárt és egy autót hagyott a pincérnőre, mert az mindig kedves volt vele, mindig mosolygott rá.

Mikor a felszolgálónő beszámolt a dolgokról kollégáinak, ők tátott szájjal hallgatták, alig akarták elhinni, hogy mindez valóban igaz.

Pedig így történt! Ismét bebizonyosodott, hogy jótett helyébe jót várj!

Szerinted is tanulságos történet? Akkor ne felejtsd el megosztani!