Pink egy 12 éves kislánynak adta át a mikrofont: aztán egyik ámulatból a másikba esett

Pink Beautiful Trauma nevű világkörüli turnéjának egyik legmeghatóbb állomása Vancouver volt. Olyan élményben volt része, amire ő maga sem számított. Hetekkel azelőtt, hogy Vancouverbe érkezett volna, egy igen kedves rajongói kéréssel találkozott szembe a világhálón.

Egy 12 éves lány minden vágya az volt, hogy Pinkkel együtt énekelhessen, és ennek a kívánságának hangot is adott a világhálón. Victoria Antony a Twitter oldalán osztotta meg leghőbb vágyát:

“Szia, Pink! Kérlek, engedd meg, hogy énekeljek veled a vancouveri koncerteden. Én készen állok rá!”

A kislány egy videót is posztolt a kéréshez, mely úgy tűnik, elég meggyőző bizonyíték volt a világhírű énekesnő számára.

A sok megosztásnak köszönhetően a kislány kérése Pinkhez is eljutott, aki végül teljesítette a különleges rajongói kívánságot. Odaadta a kislánynak a mikrofont, és teljesen ledöbbenve hallgatta a tökéletes előadást.

“Ez fantasztikus volt, hogyan is folytathatnám én ezek után?”-mondta Pink a kislány éneklése után. Ennél nagyobb örömben azt hiszem nem lehetett volna része a 12 éves kislánynak, hiszen egyik legnagyobb álma teljesült.

“Hihetetlenül éreztem magam, még mindig a hatása alatt vagyok ennek a csodálatos élménynek. Úgy gondolom, ha valaki nagyon akar valamit, akkor azt el is fogja érni!”-nyilatkozta a kislány a koncert után.

Oszd meg, hogy minél többen láthassák! 

(Forrás: tudasfaja.com)