Schobert Norbival madarat lehetne fogatni, olyan boldog: készített is egy szelfit vadiúj luxusautója társaságában

Schobert Norbi néhány héttel ezelőtti, 50. szülinapjának megünneplése igazán emlékezetesre sikerült! A fitneszguru elérzékenyülve nyilatkozott minderről a Blikknek:

“Azt mondta Réka, legyünk egy kicsit kettesben, kérte, pakoljak össze néhány napra. Azt gondoltam, ez maga az ünneplés, tévedtem, de még mennyire! Egyszer csak kiderült, szervezett nekem egy hetvenes évek stílusú bulit, amin ott volt mindenki. Lara és Norbika elénekelték a Shallow című Lady Gaga – Bradley Cooper dalt, és a barátaink többnyire Elvisnek öltözve fogadtak” – mesélte Norbi.

Schobert Norbert már ettől az ünnepségtől is teljesen meg volt hatódva, ám az igazi meglepetés csak ezután következett. Norbi ugyanis feleségétől, Rubint Rékától egy 1976-os évjáratú Cadillac Eldoradót kapott ajándékba.

A fitneszguru először el se akarta hinni, hogy ez a különleges autócsoda az övé, azt gondolta, Réka csak kibérelte számára. Ám kiderült, hogy nem így van, a luxusjárgány pedig azóta már Norbi garázsában pihen, az ünnepelt rögtön szelfizett is egyet új kocsijával, és örömmel tudatta követőivel, hogy az igencsak nagy méretű autóritkaság befért a garázsába:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@update_lowcarb) által megosztott bejegyzés

Rubint Réka egy videót is feltöltött a nem mindennapi járgányról, ezt IDE KATTINTVA nézheted meg.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Norbi Instagram oldala)