Schwarzenegger egyik fia elhatározta, hogy megszabadul jókora túlsúlyától: új képeit elnézve minden elismerést megérdemel

Ki gondolná, hogy a testépítés egyik apostolának, a 74 évesen is kiváló formában lévő Arnold Schwarzeneggernek az egyik fia bizony eddig nem úgy és nem azt az életet élte, amit édesapjától elleshetett volna.

Christopher Schwarzenegger jelenleg 23 éves és korábbi képeit elnézegetve – bevalljuk őszintén – nem mondtuk volna meg, hogy ő Arnold egyik fia. Nézzük csak meg apát és fiát egy képen:

Christopher elhatározta, hogy drasztikus fogyókúrába kezd: a legjobbak segítségét kérte edzéstervének kialakításához, élükön saját apjával, Arnolddal, és átállt az egészséges ételek fogyasztására is. Az életmódváltásnak meglett az eredménye.

Nézzük csak meg ezt a korábbi képet Christopherről, ami még életmódváltása előtt készült róla:

És így néz ki mostanában: a lesifotósok épp akkor kapták le, amikor egy egészséges ételeket árusító üzletben vásárolt magának ennivalót

(Képek forrása: Twitter).

Jól látható, hogy már most igen jelentős súlyvesztést könyvelhetett el, de természetesen, a folyamatnak még koránt sem jár a végén. Nagyon drukkolunk, hogy Christophernek sikerüljön elérni céljait és mi is nyomon követjük majd a változást.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!