Smink nélküli, nyaralós képeket posztolt magáról a teljesen megváltozott, karcsú Wossala Rozina, a kommentelők imádják

Wossala Rozinát, a 2014-es Konyhafőnök második helyezettjét az utóbbi időben mintha kicserélték volna! Ezt a szó átvitt és a szó szoros értelmében is érthetjük, hiszen testi-lelki átalakuláson ment keresztül a népszerű gasztroszakember és étteremtulajdonos.

Az utóbbi hónapokban több mint tíz kilótól szabadult meg, ráadásul frizurája is teljesen más, mint amit az eddigiekben megszoktunk tőle. Jóval hosszabb hajat hord mostanában Rozina!

Minden jel azt mutatja, hogy a most tapasztalható változtatásokkal Wossala Rozina is teljesen meg van elégedve és olyannyira jól érzi magát a bőrében, hogy immár smink nélküli képet, sőt, képeket is feltöltött magáról közösségi oldalára!

Az egyiken szemből, még a másikon profilból csodálhatjuk meg Rozina természetes szépségét. Az egyik kép mellé még megjegyzést is fűzött: “Kezdek szuper pöttyös lenni, sokan nem szeretik a szeplőiket… Hát mi nagy szerelemben vagyunk az enyémekkel” – írta.

Ebből is látható, hogy Rozina tökéletes harmóniába került önmagával és követői is imádják ezeket a minden műviséget nélkülöző képeket:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!