St. Martin fiának példátlan produkciójától még Majka álla is leesett: ilyet eddig senki nem csinált

Vasárnap lezárult a Sztárban Sztár Leszek ötödik évadának válogatója, és most már kijelenthető, talán minden eddiginél erősebb mezőny jött össze.

Nehéz dolga lesz a zsűrinek, hogy kiválassza közülük a 12 döntőst. Elég, ha például arra a bámulatosan tehetséges és rendkívül jóképű olasz szívtipróra gondolunk, aki operát énekelt!

Gabi, a produkciót látva olyan ajánlatot tett neki, amibe belepirult az ifjú énekes: ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, milyen remek előadással készült Varga Viktor barátnője, akiről kiderült: nagy tehetség.

Más híres előadó családtagja is eljött szerencsét próbálni! St. Martint szinte az egész ország ismeri, különösen az idősebb korosztály körében népszerű.

A szaxofonos káprázatosan adja elő a legszebb világslágereket, az instrumentális zene egyik legprofibb hazai képviselőjeként.

Nem esett messze az alma a fájától, ugyanis a művész fia, Szentmártoni Norman szintén kivételes zenei tehetség.

Ráadásul a Sztárban Sztár Leszek válogatójára igencsak különleges előadással készült.

Egy egyveleget hozott, amiben a legkülönbözőbb zenei műfajok kaptak helyet, metáltól kezdve, Elton Johnon keresztül egészen a rapig.

Mikor vége volt az egyedi produkciónak, még Majka álla is leesett, hiszen ilyet tényleg nem minden nap látni és hallani: most te is megnézheted!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Sztárban Sztár Leszek Instagram oldala)