Személyiséged lényeges dolgairól is árulkodik, hogyan hordod a táskát

Az, hogy, hogyan hordod szívesebben a táskát, sok mindent elárul rólad. Válaszd ki, te milyen módon hordod a táskát, és olvasd el a jellemzést:

1.Hátitáska

Akik így hordják a táskájukat, nagyon barátságosak, őszinték, mindig mennek egyenesen előre, és, ha kell nem félnek elmondani a véleményüket. Néha önzőnek tűnhetnek, önmaguk érdekeit mindig mások elé helyezik. Néha felelőtlenül cselekszenek, nem gondolnak arra, hogy esetleg megbánthatnak valakit.

2.Elől (a mellkason) hordott táska

Nagyon magabiztosak, semmi sem befolyásolja az önbecsülésüket. Nem érdekli mások véleménye, mert ők mindent tudnak. Legyünk óvatosak az ilyen emberekkel, mert a legnagyobb mértékben próbálják elrejteni az igazi énjüket. Inkább jobb, ha nem kérdezzük meg a véleményüket, ha nem akarjuk a kemény igazságot hallani magunkról.

3.Vállon hordva

Általában pozitív emberek, de nagyon felbosszantja, ha valaki megpróbálja manipulálni őket. Szellemileg fejlettek, de sok esetben igen naivak tudnak lenni. Aktív életmódot élnek, de soha nem sietnek, nem kapkodnak.

4.Vállon átvetve

A pénz és a hatalom nem vonzza, nem igazán ambíciós. Pénzhez leginkább öröklés, vagy házasság útján jutnak. Úgy tartják, hogy a pénz az csak egy eszköz, és nem abban kell keresni a boldogságot.

5.Hason

Könnyen változtatják munkahelyüket, és a lakóterületüket, ők maguk is nagyon hamar meg tudnak teljesen változni. Sokáig nem tudnak egy helyben ülni. Türelmetlenek, és nem tolerálják jól azokat, akik ellenkező véleményen vannak.

6.Fejen

Ezt a cselt leginkább gyerekkorunkban alkalmaztuk. Aki még felnőttként is így hordja a táskát, nagyon álmodozó, gyereklelkű. Sokszor egy rózsaszín álombirodalmat alkot magának, hogy ne kelljen a megpróbáltatásokkal teli hétköznapokban élnie

Te hogy szoktad hordani a táskát? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)