Születési hónapod megsúgja, összesen hány komoly szerelemre számíthatsz az életben

A szerelmeink száma mindamellett a születésünk napjától fogva meg van írva a sorsunkban. A titkot az a hónap őrzi, amelyben a világra jöttünk. Lássuk, hogy a te születési hónapod mit árul el neked.

Január

Könnyen szerelembe esel és nem szoktad titkolni az érzelmeidet. Mindig kimutatod a párodnak, hogy mit jelent számodra. Többször is odaadod a szívedet, ám csak 3 alkalommal esel igazán szerelembe, ugyanakkor az utolsó lesz az igazi. Ezzel az emberrel össze is házasodsz.

Február

Az életed egyik legfőbb célja, hogy megtaláld azt a személyt, aki megérinti a lelkedet. összesen kétszer esel nagy szerelembe, amelyek közül az első fájdalmas tapasztalat lesz, így nehezen fog megnyílni a szívedet másodjára. Ezután sok idő telik el, mire megtalálod az igazit.

Március

Több szerelmet is megtapasztalhatsz az életedben, de ezek közül csak egyetlenegy lesz az, aki igazán fontos marad számodra. A többiek mellette csak kellemes próbálkozásnak tűnnek. Egész életedet végig követi ez a személy és nem is fogsz találni soha hozzá foghatót. Az is előfordulhat, hogy ha elveszted ezt az embert, soha nem fog sikerülni újjáéleszteni az érzelmi kötődést vele.

Április 

Habár több érzelmes kapcsolatot is megélsz az életedben, ezek közül csak két ember lesz az, akikhez igaz szerelem fűz. Mindkét kapcsolat igazán intenzív, az érzéseid pedig nagyon erősek lesznek. Össze is törsz, hiszen nem lelsz hasonló mértékű viszonzásra.

Május

Egyetlen embernek adod oda szívedet, mivel a szerelem számodra szent dolog. Nem nyílsz meg könnyen bárkinek, de annak, akiről úgy gondolod, hogy megérdemel téged, mindened odaadod. Különleges helyet foglal el a szívedben és bármit képes vagy megtenni ezért a személyért.

Június

Életedben 4 alkalommal is szerelembe esel és mind a négy sokat fog jelenteni számodra, ám egyikükkel sem maradsz együtt. Végül olyasvalakivel fogsz összeházasodni, akik nagyon szeret téged, jobban, mint te őt. Mindazonáltal nagyon fogod becsülni ezt a személyt.

Július

A szívedet egyszer adod oda igazán egyvalakinek és soha többé úgy senki másnak. Ha nem maradsz együtt ezzel a személlyel, akkor is örökké a szívedben őrzöd majd őt és minden utána következőt hozzá fogsz hasonlítani.

Augusztus

Az életedben 5 szerelmed is lesz, ám az egyikük ki fog emelkedni a többiek közül. Mindig úgy fogsz gondolni erre az egy személyre, mint a tökéletesség mintaképére. Végül azonban egy olyan ember mellett fogsz kikötni, aki piedesztálra emel majd téged, mivel fontos számodra, hogy nagyra tartson az, akivel vagy.

Szeptember

Több szerelemi kapcsolatot is megtapasztalsz, ám soha nem leszel igazán szerelmes az életben. A egoizmusod gátját állja annak, hogy valaha is feladd magad egy kapcsolatban, olyan mértékben, amennyire azt a harmonikusság megkívánja. Lehet, hogy egyedül éled le az életed.

Október

A sorsodban meg van írva, hogy 2 igaz szerelmed lesz az életben, ám az első kapcsolatot nem fogod sokáig élvezni, mert hamar véget ér. A második lesz a legfontosabb számodra és ennek szenteled majd szívedet és lelkedet. Más nem is fog érdekelni mellette.

November

A te szíved nem arra született, hogy egyetlen embert szeressen, tehát sok szerelmi kapcsolatot fog megtapasztalni és mindet ugyanolyan intenzitással fogod élvezni a maguk idején. Minden kapcsolatból megbánás nélkül fogsz kilépni, ha eljön az ideje, amikor már úgy érzed, hogy a párod semmit nem tud adni neked.

December

Életedben összesen 4 alkalommal leszel szerelmes, de csak egy személy lesz az, akiért valóban mindenedet odaadnád. Ez lesz az az ember, akivel a hátralévő életed le akarod majd élni. Senki és semmi nem fog számítani, miután vele találkoztál és sok dolgot fel fogsz adni azért, hogy vele lehess.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja)