Születésükkor elválasztották őket, ám most megörökítették, amint újra találkoznak, és te is tanúja lehetsz mindennek

Minden újratalálkozásnak megvan a maga varázsa és kétségkívül megható pillanat, igaz? De mégis, hogyan tudnád kezelni azt, ha valaki bejelentené neked egy nap, hogy él valahol egy ikertestvéred, aki teljesen úgy néz ki, mint te?

Audrey Doering pontosan ebbe a helyzetbe csöppent bele. Megtudta, hogy van egy lánytestvére, akivel soha nem találkozott még, ráadásul a kiköpött mása.

Audrey örökbe fogadó édesanyja, Jennifer szerette volna megajándékozni 10 éves lányát karácsony alkalmából azzal, hogy részleteket kutat fel Audrey kínai családfájáról.

A gyanútlan anyuka álla azonnal leesett, amikor egy fényképre bukkant, ahol egy nevelőszülő ölében ott ücsörgött a kis Audrey egy kislány társaságában, aki egy az egyben úgy nézett ki, mint ő.

Rájött, hogy örökbefogadott lányának van egy ikertestvére.

Közösségi oldalak segítségével Jennifer fel tudta kutatni Audrey ikertestvére, Gracie anyukáját. A Rainsberry család, amely Gracie-t örökbe fogadta, Washingtonban élt. Szintén halvány fogalmuk sem volt róla, hogy Gracie-nek van egy ikertestvére.

Jennifer mindent megtett annak érdekében, hogy összehozzon egy találkozót.

Szakember segítségét is kikérte, hogyan kímélhetné meg a legjobban a lányokat a lelki traumától.

Az ikrek kezdetben videó cseteltek és telefonon is beszéltek, hogy megszokják a másik létezését, majd egy tv műsorban, a Good Morning America-ban személyesen is találkoztak.

Audrey-nak örökbefogadó családjában 3 bátyja van és Gracie is a családja legkisebb tagja három testvére mellett. A lányok már alig várták, hogy végre láthassák egymást:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: tudasfaja.com)