Takács Nikolas 2010-ben tűnt fel az X-Faktorban, új képeiből kiderül, mennyit változott az eltelt 10 év alatt

Takács Nikolas az RTL Klub X-Faktor című műsorában tűnt fel, és akármilyen hihetetlen, már 10 éve annak, hogy láthattuk a mindig valamilyen fejfedőt viselő énekest.

Nikolas a Felvidéken született Galánta városában, és már a tehetségkutató előtt 5 évvel Budapestre költözött, és olyan kiváló jazzmuzsikusokkal lépett fel már egészen fiatalon, mint Babos Gyula vagy Tony Lakatos.

2010-ben aztán jelentkezett az X-faktorba és igencsak emlékezetesre sikerült a belépője, hiszen abban az évben rengetegen énekelték Leonard Cohen Hallelujah című dalát, és rosszabbnál rosszabb próbálkozások születtek, aztán jött Nikolas és hangjával elkápráztatta a zsűrit. Az X-faktorban hatalmas népszerűségre tett szert és Vastag Csaba mögött a 2. helyen végzett.

Nikolas azóta nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában, sőt az Egyesült Államokban is szép sikereket ért el. Szinte alig látszik rajta az idő múlása, új képein majdnem ugyanúgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt: talán csak annyi, hogy picit kerekebb lett az arca és nagyobb lett a szakálla, amibe néhol már ősz szálak is vegyülnek, de összességében remekül tartja magát:

View this post on Instagram

Én már Tokajban, este koncert a @fesztivalkatlan #thegreathungariansongbook2 #tokaj

A post shared by Takács Nikolas( Nico Ross ) (@takacsnikolasofficial) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!