Találtunk egy 11 évvel ezelőtti képet ÉNB Laliról: mintha nem is ugyanaz az ember lenne, mint akit a mostani fotókon látunk

Az Éjjel-nappal Budapest című produkció 2013-ban kezdte karrierjét az RTL-en, és legyen bármilyen véleményünk a sorozatról, az tagadhatatlan, hogy a benne szereplők celebek lettek.

“A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, és a szerelmes Rita. Ott lakik Zsófi is, az énekesi ambíciókkal megáldott lány és Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek…” – ezzel az ismertetővel indult a sorozat.

Ugye, hogy ismerősek számodra is az itt szereplő nevek? A legnagyobb karriert közülük talán Lali futotta be, akinek külön műsora is volt (Love Island) és cédéje is megjelent.

Mindenképp elismerést érdemel tehát, ahogy felépítette karrierjét! A srác valódi neve egyébként Kamarás Norbert és jellegzetes kinézete szinte mindannyiunk retinájába beleégett. Így fest mostanában:

View this post on Instagram

Még jó hogy nem a meccset néztem? @gyertekat

A post shared by Kamarás Norbert (@kamaras.norbert) on

Na de vajon hogy nézhetett ki bő 10 évvel ezelőtt? Közösségi oldalán találtunk egy 2009-ben készült képet, és mi bizony nem ismertünk volna rá, de talán te is így vagy ezzel:

View this post on Instagram

2009 #10yearschallenge

A post shared by Kamarás Norbert (@kamaras.norbert) on

Óriási a változás, igaz? Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!