Biztos te is emlékszel a Big Brother legsármosabb játékosára, Popeyre: a friss képeken látszik, hogyan változott 18 év alatt

A valóságshow-nak, legyen az akármelyik, mindig az első évaduk a legemlékezetesebb, hiszen akkor még ott van bennük az újdonság varázsa és a szereplőket is jobban megjegyezzük.

Gondoljunk csak az első Való Világra, mennyi olyan nevet tudunk felsorolni belőle, akihez rögtön arcot is tudunk társítani: a későbbi győztes, Szabolcs, Majka, Oki, Györgyi, Lorenzo, Ágica és folytathatnánk a sort.

Nincs ez másként a Big Brother első szériájával sem: Évi, Renátó, Pongó, vagy a legjobbképű versenyző, a sármos Popey. Utóbbiról meglehetősen keveset tudunk az utóbbi években, hiszen életét nem a nagy nyilvánosság előtt éli.

Továbbra is cukrász a fő foglalkozása, ám az évek alatt MesterCukrász oktató vált belőle, sőt: Facebook oldala tanúsága szerint: III. Danos KickBox oktató, és Nemzetközi elsőosztályú KickBox bíró is.

Popey tehát szép sikereket ért el az élet több területén is, amihez ezúton is gratulálunk! Popey már túl van a negyvenen, de legalább 10 évet letagadhat a korából, ezt az alábbi képek is jól mutatják.

Így nézett ki egykor:

És így most:

(Képek forrása: Popey Facebook oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!