Te is emlékszel a Jumanji cuki kisfiújára? Ma 100-ból 99-en elmennének mellette az utcán. Íme a friss képek:

A Jumanji egy 1995-ben bemutatott amerikai fantasy-kalandfilm, amelyet Chris Van Allsburg azonos című könyve alapján Joe Johnston rendezett, Jonathan Hensleigh, Greg Taylor és Jim Strain forgatókönyvéből. A film zenéjét James Horner szerezte.

A főbb szerepekben Robin Williams, Kirsten Dunst, Bonnie Hunt és Bradley Pierce látható. Ez volt a Jumanji franchise első filmje. A történet középpontjában egy varázserejű társasjáték áll, mely a dzsungel lakóinak megidézésével gyakran veszélybe sodorja játékosait.

Magyarországon 1996. március 7-én mutatta be az InterCom Zrt.. Bár vegyes kritikákat kapott, a film sikert aratott a jegypénztáraknál. A 65 millió dollárból készült Jumanji 263 millió dolláros bevételével az 1995-ös év tizedik legnagyobb bevételű filmje lett.

Az eredeti filmet egy 1996 és 1999 között futó, azonos című animációs sorozat követte. 2005-ben jelent meg egy kapcsolódó film, a Zathura – Az űrfogócska. Ezt az 1995-ös film két közvetlen folytatása követte: Jumanji – Vár a dzsungel (2017) és Jumanji – A következő szint (2019).

A legelső filmben két gyerekszínész is jelentős szerepet kapott, egy kislány és egy kisfiú.

A kislány, Kirsten Dunst a film után szép karriert futott be, azonban a kisfiú, aki Petert alakította, eltűnt a süllyesztőben.

Bradley Pierce csak kisebb szerepeket kap, így producerként is elkezdett tevékenykedni.

Négy gyönyörű gyermekére a legbüszkébb. Így nézett ki a Jumanji című filmben:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bradley Pierce (@mrbradleypierce) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek forrása: Bradley Pierce Instagram oldala)