Tóth Gabi mindenkit meglepett új frizurájával: barnára festette haját, szerinted hogy áll neki?

Tóth Gabi a minap saját, személyes blogjában a csalad.hu-n arról vallott, hogy egy nagyon nehéz időszakot él át.

Két éves kislánya, Hannaróza ugyanis épp a dackorszakát éli, és nem éppen a legkedvesebb az énekesnővel.

„És akkor jött az első hatalmas pofon. Egyáltalán nem futott elém. Ok, ha Mohamed nem megy a hegyhez, hát a hegy megy Mohamedhez, gondoltam, odasomfordáltam hozzá és próbáltam felvenni a kapcsolatot a látszólag közömbös gyerekemmel, aki a babájával játszott.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de azt éreztem, hogy szándékosan ignorál, és azt várja, hogy epekedjek a kegyeiért. Az a borzasztó, hogy ezzel együtt gyakorlatilag el is kezdtem epekedni a kegyeiért.

„Anya kis csalogánya, hiányoztam Neked?” NEM! … „Anya is játszhat a babáddal?” NEM… „És a macikával?” NEM” – vallotta be őszintén kudarcát Tóth Gabi.

Az énekesnő a TV2 Mokka című reggeli műsorában arról is beszélt, hogy tudja, hogy mindig is megosztó volt:

“Mindig megosztó voltam. Én ezt tökre el tudom fogadni. Én még mindig énekesnő vagyok, dalokkal szeretném a saját értékrendemet elénekelni.

Az emberek nehezen tudnak elvonatkoztatni a tizenhat éves, megasztáros kislánytól” – hangsúlyozta Tóth Gabi majd így folytatta:

“Én élőben soha nem kaptam rosszat az emberektől. Csak szeretetet és sok gratulációt. A virtuális térben valami történik, de a valóságban nem ez van”.

Az énekesnő mindenkit meglepett, hiszen egy teljesen új, barnás árnyalatú hajszínnel jelent meg a reggeli műsorban:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)