Ugye te is emlékszel Jack Blackre a vígjátékok nagy sztárjára? Olyan hatalmas ősz szakállat növesztett, hogy mi rá se ismertünk

Jack Black neve biztos, hogy ismerősen cseng a magyar mozirajongók számára. Az amerikai színész rengeteg filmben szerepelt az utóbbi két és fél évtizedben, leginkább vígjátékokban csillogtatta meg a tehetségét.

Olyan nagy sikerű filmekben játszott, mint a Kábelbarát, a Támad a Mars , a Rocksuli, a Tekerd vissza, haver vagy a Trópusi vihar. Nem félt a filmekben felvállalni sem pocakját, sem alacsony termetét, sőt, rendszerint ezek képezték a humorforrást a jelenetekben.

A színésznek igen jellegzetes fizimiskája van, úgyhogy ha mutatunk róla képet a régebbi időkből, biztos, hogy neked is rögtön be fog ugrani, kiről is van szó. Így nézett ki néhány éve:

Jack Black az utóbbi hónapokban igencsak jelentős változáson ment keresztül, hatalmas, ősz szakállat növesztett, ami szerintünk eléggé öregíti a sztárt. Így fest a vígjátékok sztárja mostanában, ezt a videóüzenetet nemrég készítette:

View this post on Instagram

#maythefourthbewithyou – new vid live NOW! Link in bio ✂️ @taylorstephens

A post shared by Jack Black (@jackblack) on

Nem állítjuk, hogy ez a hatalmas szakáll kifejezetten előnyös lenne számára:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!