Válassz egyet a nyolc forgó közül, és olvasd el, mit árul el belső tulajdonságaidról

Nézd meg jól az alábbi forgókat, és válaszd ki azt az egyet, amelyik a legszimpatikusabb számodra. A hozzá tartozó leírásból megtudhatod, mi jellemző leginkább személyiségedre:

A. Extrovertált személyiségnek vagy elkönyvelve, szereted az önállóságot és jó szervező vagy.

B. Befelé forduló vagy, szeretsz egyedül lenni minden olyan ötletet visszautasítasz amely veszélyezteti a szabadságodat.

C. Ambivalens személyiség vagy érzelmi téren, szeretsz sokat álmodozni olyan dolgokról is, amelyeket nem könnyű megvalósítani.

D. Nem vagy túlságosan nyitott személyiség, arra törekszel, hogy megvalósítsd az álmaid. Te nem igazán törődsz mások véleményével.

E. Nyitott embernek tűnsz, de befelé forduló személyiség vagy. Szükséged van biztonságra és védelemre, te csak a családoddal osztod meg a legbensőbb érzéseid.

F. Kiegyensúlyozott személyiség vagy, a nyugalom a legfontosabb a számodra. Minden problémát a legpraktikusabb módon oldasz meg.

G. Nyugodt és békés ember vagy, kerülöd a konfliktusokat. A legtöbben zárkózott embernek tartanak, de ez nem így van, csupán nem kötsz mindent mások orrára.

H. A családoddal szemben nagyon nyitott vagy, mások azonban nem nagyon értékelnek. Szereted a társaságot, de csak a családoddal osztod meg az érzéseid.

Oszd meg másokkal is! 

(Forrás: ketkes)