Vannak, akik szerint hétszer születünk a földre: a jellemzésből kiderül, ki melyik fázisban tart:

Olvasd el az alábbi 7 leírást és nézd meg, hogy melyik esik a legközelebb ahhoz, ahogyan most érzed magad és élsz.

#1 Csecsemő

Ez az első alkalom, hogy a világra születtél, így nem csoda, hogy miért érzel mindent olyan bonyolultnak és harcolsz meg keservesen minden egyes kihívással. Bár azt gondolod, hogy keveset tudsz az életről és keménynek találod azt, nem szabad elkeseredned. Legközelebb már jobb lesz.

#2 Diák

Ez már érdekesebb. A második születésed. Minden és mindenki érdekel, ami körülötted van. Minden, amit teszel, azért van, hogy jobban megértsd a környező világot. Szinte minden idődet arra szenteled, hogy tanulj valami újat, hogy még mélyebb legyen a tudásod. Egy olyan szakaszban vagy, amely felkészít valami elkövetkező nagyobb dologra.

#3 Kalandor

Most, hogy tudod, mit várhatsz el az élettől, itt az ideje felfedezni. Ezúttal már meg akarod ismerni a körülötted lévő világot. Az új helyek olyanok számodra, mint a mágnes és sehol nem érzed magad fixen. Oly sok a látni és tapasztalnivaló és oly  kevés az idő… Ez a harmadik fázis egy kifejezetten izgalmas szakasza az evilági életeknek.

#4 Szerető

Ha a negyedik életbe érsz, akkor az azt jelenti, hogy már megtanultál és megtapasztaltál mindent, amire szükséged volt és most itt az ideje letelepedni és megkeresni az igaz szerelmet. Ha folyamatosan azon fantáziálsz, hogy mikor találod már meg az igaz szerelmet, akkor valószínűleg a negyedik életedben vagy. Biztos, hogy sikerrel fogsz járni és az is, hogy örökké fog tartani, ha megtalálod.

#5 Befogadó

Ez az az élet, amely a sikert és hírnevet fogja elhozni neked és ezt tudod is. Tudod jól, hogy mit csinálsz és azt is, hogy hogyan kell azt jól csinálnod és tudod, hogy bármely nap elhozhatja számodra a kellő elismerést. Ha így érzed magad, szuper, ha nem, akkor se csüggedj, mert ez még mindig a kezdeti fázisokhoz tartozik.

#6 Adakozó

A hatodik élet az, amelyben mindent szeretnél visszaadni, amit addig kaptál. Teljesen elkötelezett vagy az iránt, hogy másoknak segíts és ez az, ami mindennél fontosabb számodra. Többet foglalkozol mások boldogságával, mint a sajátodéval. Ha ez igaz rád, akkor tudd, hogy már hatodjára születtél le.

#7 Transzcendencia

A hetedik élet, az utolsó, de te egyáltalán nem bánkódsz emiatt. Mindaz, amit akarsz, valami nagyobb dolognak a megismerése, amely valahol másutt vár rád. Ha bármi, ami körülötted történik túlságosan is triviálisnak tetszik számodra, akkor készen állsz egy nagyobb tapasztalatra a másvilágon.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)